L'educació és l'arma més poderosa que podem utilitzar per canviar el món

-NELSON MANDELA-

Itinerari d'aprenentatge

QUÈ POT PASSAR AL TEU COS SI MENGES UNA PIRULETA?

Cliqueu sobre les piruletes i podreu veure totes les activitats!

Maig de 2017

Avui hem rebut la visita de companys d'altres escoles pies que han vingut a veure com treballem el projecte SUMMEM a P4.

Gener de 2017

Lectura compartida

Lectura d'una imatge entre els membres de l'equip de treball cooperatiu. El primer nen que intervé fa la seva aportació. La resta de nens completen la informació i, amb l'ajuda de tots, tenim una lectura més completa.

1-2-4

Resolem un problema utilitzant 3 estructures de treball: treball individual, treball per parella i treball en equip.

1r trimestre

Aquest primer trimestre, els nens i nenes de P4 hem estat fent activitats de cohesió de grup i hem après a treballar en equip de forma cooperativa. Establim equips de treball de 4 o 5 nens on cada un té una responsabilitat dins el grup. D'aquesta manera, els nens i nenes aprenem a escoltar-nos, a valorar la pròpia opinió i la dels altres, a esperar, a adonar-nos que un mateix tema pot ser abordat de diferents maneres, i també a autoavaluar-nos com a grup i individualment.

Les mestres d'infantil ens hem estat formant per aconseguir que els nostres alumnes siguin més competencials gràcies a les activitats transversals i de cohesió que promou el SUMMEM. Aquí ens teniu fent un curs per aprendre a fer bones preguntes.