NOTÍCIES

CASAL D'ESTIU - 18/06/2020

Bon dia famílies!

Semblava impossible però dilluns comencem el Casal d’estiu 2020!!!

De ben segur que serà un Casal diferent i esperem que els nens i nenes s’ho passin súper bé!

Per tal de seguir la normativa vigent de seguretat i higiene que ens marca el Departament de Salut conjuntament amb la Direcció General de Joventut, com ja us vam avançar, el casal estarà organitzat en Grups de Convivència d’entre 6 i 10 alumnes amb un monitor/a de referència. Aquests grups de convivència pot ser que vagin canviant al llarg del Casal d’Estiu, és a dir, poden variar en funció de cada torn (cada setmana) de Casal.

Us adjuntem l’horari d’entrada i de sortida que, com sabeu, hem hagut de marcar de manera esglaonada amb intervals de deu minuts. És molt important que us mireu per quina porta i a quina hora farà l’entrada o la sortida el vostre fill o filla.

A l’entrada, haurem de fer un registre de temperatura diari de cada persona (infants i monitors) i per això és essencial que tant l’adult que acompanyi el nen o nena com el propi infant vagin protegits amb mascaretes.

La documentació obligatòria per participar al casal d’estiu (el document de declaració responsable que us adjuntem, la fotocòpia de la targeta sanitària i de la cartilla de vacunes) cal que l’entregueu en mà el primer dia que el vostre fill o filla assisteixi al Casal a la persona responsable que us atendrà a l’entrada.

Al bloc del Casal d’estiu trobareu els horaris setmanals per poder fer-vos una orientació de què faran cada dia els nens i nenes, tot i així, pot ser que per condicions climàtiques o d’organització, alguna activitat es vegi modificada o anul·lada, és per això que, com sempre, cal que els nens i nenes portin banyador i tovallola cada dia (no cal que el portin posat) perquè si fa molta calor, tenim temps o l’activitat programada ho requereix farem ruixades i jocs d’aigua.

Us demanem també que tots els objectes personals vagin marcats amb el nom i els cognoms de l’alumne/a per tal de poder retornar-los a la família en cas que es perdin.

Com sempre, restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Ens veiem dilluns!!!

CASAL D'ESTIU - 08/06/2020

Bon dia famílies, 

 

Alguns de vosaltres ens heu escrit preguntant-nos detalls d’aquest Casal d’estiu 2020 que de ben segur serà diferent al que hem fet sempre. És per això que us farem cinc cèntims de com ens organitzarem i què farem durant els mesos de juny i de juliol. 

 

Tenim clar que no farem ni excursions, ni platja ni piscina però no patiu!!! Recordeu que a l’escola tenim tres grans patis que ens permetran fer ruixades, jocs d’aigua, guerres de globos o festes amb aigua de colors! Estem preparant també un munt de tallers, gimcanes, activitats esportives i olimpíades! 

 

A banda, ens caldrà també fer jocs de coneixença per tal de crear vincle entre els membres dels grups de convivència i també amb el monitor o monitora de referència. Farem també cinefòrums, debats i com a novetat també tindrem persones expertes que vindran a fer-nos xerrades o dinàmiques concretes, totes elles, evidentment, són persones molt vinculades a l’escola que vindran esporàdicament a oferir-nos activitats ben diferents. 

 

No ens podem oblidar tampoc dels clàssics com les danses, cançons, música, teatre, etc. A més, també tenim un ventall de jocs de taula preparats (tant els de tota la vida com alguns que just acaben de sortir al mercat) que ens serviran sobretot per fer activitats de cohesió. També estem preparant molts jocs curts per les estones de “bon dia!” i de recollida. 

 

A més, i si la normativa ens ho permet, i la situació de desescalada està més normalitzada, valoraríem fer activitats fora de l’escola amb determinats grups d’edat, en tot cas, se n’informaria oportunament a les famílies d’aquests grups. Penseu que, com dèiem, segons la fase d’escalada en què ens trobem i també a mesura que vagi avançant el Casal podrem fer de més i de menys. Estem molt pendents i en permanent contacte amb la Direcció General de Joventut i també amb el Departament de Salut que són els dos òrgans que ens van informant dia a dia de les mesures de seguretat i higiene que hem de seguir així com de les limitacions pel que fa normativa concreta de Casals d’estiu 2020. 

 

Pel que fa els horaris d’acollida i de recollida (és a dir, les entrades i sortides que es faran de manera esglaonada), fins que no tinguem les inscripcions tancades i sapiguem del cert quants infants vindran a fer Casal d’Estiu no podem donar-vos més informació; estem treballant amb diferents hipòtesis i segons el nombre de nens i nenes que vinguin ho farem d’una manera o una altra. Sigui com sigui, abans de començar el Casal us informarem de l’horari i la porta d’accés dels vostres fills i filles. Us adjuntem una mostra d’horari perquè us feu una idea de com serà el Casal. 

 

 

 

 

 

 

Estigueu atents a la següent carta que hem rebut! Serà molt important pel Casal! 

 

Benvolgudes famílies, 

 

Ens complau informar-vos que l’agència d’artistes LA FARÀNDULA ens ha fet un encàrrec important; gravar un videoclip d’una cançó pròpia per tal de promocionar-se a tot el món! Se’ns gira feina, cal crear la cançó, idear el vídeo, fer decorats, i tot això amb temps rècord i amb en James Song i en Mike Film (els directors de la productora) a l’altra punta del món! Han contactat amb nosaltres des de Los Ángeles, California! Serem capaços de fer l’entrega que ens han demanat anant a contrarellotge??? Us necessitem!!! 

CASAL D'ESTIU 2020 - 02/06/2020

Benvolgudes famílies, 

Després de rebre les últimes indicacions de la Generalitat de Catalunya pel que fa casals d’estiu, finalment us podem concretar la proposta del Casal 2020. L’hem dissenyat amb la prioritat de preservar la seguretat i salut de totes les persones que en formarem part, sense renunciar al desig de gaudir d’activitats lúdiques i de lleure amb un bon acompanyament emocional. 

 

És sens dubte un repte i suposarà un esforç per part de tothom adaptar-nos a la nova situació i estem segurs que amb la col·laboració de totes ho aconseguirem.

Aquesta proposta està dissenyada tenint en compte les mesures de seguretat i condicions actuals marcades pel Departament de Salut, Educació i Protecció Civil.

La informació actual està sotmesa a canvis vinculats a l’evolució de les fases de desescalada i n’informarem oportunament a les famílies. 

 

Volem agrair per avançat la vostra confiança i suport.

 

Us detallem les mesures d’higiene i seguretat així com els requisits marcats tant pel Departament de Salut com per la Direcció General de Joventut.

 

  • Els grups seran de 10 nenes i nens amb un educador/a. els anomenarem Grups de convivència

  • Els espais estaran delimitats per garantir la distància de seguretat.

  • Els grups seran estables i disposaran d’un espai propi on realitzaran les activitats. (*poden modificar-se en funció dels alumnes inscrits a cada torn)

  • Les estones lúdiques, de joc lliure, de descans, d’aigua etc, seran també realitzades en zones pròpies per cada grup de convivència per poder tenir la traçabilitat demanada pel Departament de Salut.

  • Les entrades i sortides seran més marcades en el temps i de manera esglaonada per evitar concentracions de persones. (informarem dels horaris d’entrada i de sortida abans de començar el Casal en funció del nombre d’alumnes inscrits)

  • Les rutines d’higiene i de seguretat formaran part del dia a dia del Casal.

  • Amb l’objectiu d’assegurar el compliment de les mesures de seguretat que les autoritats pertinents estableix, caldrà que lliureu la documentació que a continuació indiquem: fotocòpia del carnet de vacunació actualitzat (en cas de no estar vacunat/da s’ha de portar un certificat mèdic oficial) i fotocòpia de CatSalut.

 

 

Requisits marcats pel Departament de Salut:

 

  • Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós (Caldrà signar el document de “Declaració Responsable” que ens facilitarà la Generalitat de Catalunya)

  • No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.

  • En infants o adolescents amb patologies prèvies de base caldrà que siguin valorats pels serveis mèdics de manera individual la idoneïtat de participar en determinats tipus d’activitats, donat que són població de major risc enfront a la COVID-19.

 

A continuació us detallem també les dates i els horaris establerts per aquest CASAL 2020. El període d’inscripció serà del 2 al 14 de juny.

Podeu fer la inscripció clicant el següent AQUÍ

 

Contactarem amb les famílies que ja vau realitzar la inscripció amb anterioritat per tal d’adaptar-nos amb la nova normativa i la nova proposta de dates i horaris. 

 

Anirem donant informació del Centre d’interès i de la preparació a través dels canals habituals de l’escola i per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a mataro.casalestiu@escolapia.cat

CAMPUS DE FUTBOL - 02/06/2020

Benvolgudes famílies, 

Lamentablement, us hem d’informar que ara per ara, se’ns fa impossible poder complir amb tot el que es requereix per organitzar el campus de futbol sala i per això ens veiem obligats a cancel·lar l’activitat que teníem programada per aquest estiu

Com ja us hem anat avançant al llarg d’aquests mesos, la nostra voluntat ha estat sempre poder oferir el Campus de futbol 2020, sempre i quan poguéssim complir plenament les mesures de seguretat i higiene que ens marquen des del Departament de Salut. El més important ara mateix és poder garantir la seguretat tant dels infants com dels entrenadors i se’ns fa complicat poder adaptar el Campus a la situació actual.

A les famílies que ja vau fer la inscripció, retornarem l’import íntegre al compte associat a la targeta amb la qual vau fer el pagament.

Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a mataro.casalestiu@escolapia.cat

Lamentem molt les molèsties que això us pugui ocasionar.

Atentament,

 

Equip de monitors i entrenadors del Campus de Futbol Sala.

GENERAL - 27/02/2020

Famílies, 

Ja tenim apunt la informació del casal d'estiu 2020! Esteu preparats? Feu clic als documents de sota per fer la inscripció i per informar-vos de tot!

CASALESTIUSANTANNA2-02.jpg

GENERAL - 17/07/2019

Famílies, 

Ja teniu tota la informació del casal de setembre aquí! 

INFANTIL - 09/07/2019

Marxem d'excursió!!! 

Us deixem una breu explicació d'on aniran els nostres infants. 

P3 - GNOMOPARK

Anirem al Gnomopark, a Lloret de Mar. 

Pares i mares, què us cal tenir en compte? 

- Els infants han de portar dinar i aigua

- Cal que portin la samarreta del casal

- Uns mitjons! 

- Cal que portin banyador, tovallola i xancletes i una muda

- Molta crema solar! Tant posada com a la motxilla per posar-ne al llarg de dia

- L'autocar que els portarà al Gnomopark sortirà a quarts de deu del Camí Ral 

P4 - CAN JALPÍ

Anirem a Can Jalpí (Jalpí Aventura) a Arenys de Mar. 

Pares i mares, què us cal tenir en compte? 

- Els infants han de portar dinar i aigua

- Cal que portin la samarreta del casal

- Cal que portin roba còmode i sabates lligades

- Molta crema solar! Tant posada com a la motxilla per posar-ne al llarg de dia

- L'autocar que els portarà a Arenys sortirà a quarts de deu del Camí Ral 

P5 - SANT JULIÀ D'ALFOU

Anirem les piscines de Sant Julià d'Alfou.

Pares i mares, què us cal tenir en compte? 

- Els infants han de portar dinar i aigua

- Cal que portin la samarreta del casal

- Cal que portin banyador, tovallola i xancletes

- Molta crema solar! Tant posada com a la motxilla per posar-ne al llarg de dia

- L'autocar que ens portarà a Sant Julià d'Alfou sortirà a quarts de deu del camí Ral

PRIMÀRIA - ESO - 01/07/2019

Aquesta setmana sí, marxem d'excursió!! Marxem aquest dimecres dia 3.

Petits 1 i Mitjans 2 anem a les piscines de Sant Julià d'Alfou. Anirem i tornarem amb autocar. Pares i mares, poseu-nos molta crema, sobretot!! 

Petits 2 anem a la platja de Calella! Farem els desplaçaments amb tren i després de fer un banyet anirem a dinar a un parc amb ombra. 

Mitjans 1 anem a Llavaneres; al matí anirem a la platja i després anirem a dinar i a fer jocs al parc que hi ha just davant. Anirem i tornarem amb tren

Grans anirem a la platja de Sant Pol també amb tren i Gegants ens n'anem fins a Barcelona, a la Sala Climbat a fer un taller d'escalada. 

És molt important portar la samarreta del casal, dinar i aigua

INFANTIL - 01/07/2019

Aquesta setmana sí, marxem d'excursió!!! 

Us deixem una breu explicació d'on aniran els nostres infants. 

P3 - CALDES D'ESTRAC

Anirem a Caldetes, al parc Joan Maragall. Allà farem activitats dirigides, jocs d'aigua i segur que ens apareix algun personatge de la nostra història...ens cal trobar les peces de la flauta travessera de la Violeta! L'ajudarem? 

Pares i mares, què us cal tenir en compte? 

- Els infants han de portar dinar i aigua

- Cal que portin la samarreta del casal

- Cal que portin banyador, tovallola i xancletes i una muda

- Molta crema solar! Tant posada com a la motxilla per posar-ne al llarg de dia

- L'autocar que els portarà a Caldetes sortirà a quarts de deu del Camí Ral 

P4 - MALGRAT DE MAR

Anirem a Malgrat, al parc Francesc Macià. Allà farem una gimcana i jocs d'aigua. A part, el parc està ple d'estructures gegants amb les quals podrem jugar! 

Pares i mares, què us cal tenir en compte? 

- Els infants han de portar dinar i aigua

- Cal que portin la samarreta del casal

- Cal que portin banyador, tovallola i xancletes

- Molta crema solar! Tant posada com a la motxilla per posar-ne al llarg de dia

- L'autocar que els portarà a Malgrat sortirà a quarts de deu del Camí Ral 

P5 - PREMIÀ DE MAR

Anirem a Premià de Mar. Farem l'excursió amb tren!! Estem molt emocionats!! Anirem a la platja a primera hora i després ens desplaçarem al parc per poder dinar a la ombreta i poder fer algun joc després de dinar. Els monitors portarem algun para-sol i molts ruixadors per no passar calor. Agafarem també les pales i pilotes de platja per poder fer competició! Qui creieu que guanyarà? Els infants o els monitors? 

Pares i mares, què us cal tenir en compte? 

- Els infants han de portar dinar i aigua

- Cal que portin la samarreta del casal

- Cal que portin banyador, tovallola i xancletes

- Molta crema solar! Tant posada com a la motxilla per posar-ne al llarg de dia

- Anirem cap a l'estació de Mataró cap a quarts de deu del matí

GENERAL - 26/06/2019

Aquí teniu algunes fotos dels dos primers dies. Ens han vingut a visitar els integrants del circ PIM-PAM i necessiten la nostra ajuda!! S'han fet gran i han perdut les seves habilitats...podran recuperar-les? 

1/19

GENERAL - 15/04/2019

Famílies, 

Us deixem el document de presentació que vam fer servir a la reunió de pares el passat dimecres 10 d'abril. Recordeu que les inscripcions estaran obertes fins el 5 de maig! 

GENERAL - 11/03/2019

Agafeu agendes!!! La reunió informativa del casal d'estiu serà el proper dimecres 10 d'abril a les 20h a l'Edifici de Mar.

CASALET DE SETEMBRE - 20/08/2020

Benvolgudes famílies, 

 

Lamentem informar-vos que, un cop tancades les inscripcions pel casalet de setembre que iniciàvem el dimarts dia 1, ens veiem obligats a cancel·lar-lo donat que no arribem al mínim d'alumnes i no podem crear grups de convivència estables i mantenint edats dels infants. 

Restem a la vostra disposició per si teniu qualsevol dubte i, de nou, lamentem molt no poder fer el Casalet de setembre i us demanem disculpes per les molèsties que això us pugui ocasionar.